Centrala Stadsrum

Nyheter

Det senaste från stadskärnan
22
Mar

Centrala Stadsrum söker en vikarierande projektledare

Skrivet den 22 Mar 2023, kl 09:00

Centrala Stadsrum söker en vikarierande projektledare, är det du?

Till hösten går Erika (en av våra två projektledare) på mammaledighet och vi letar därför efter en vikarie för henne. I första hand sträcker sig vikariatet i ett år, med start i augusti/september efter överenskommelse.

Centrala stadsrum är en medlemsägd ekonomisk förening som arbetar för ett levande centrum. Just nu är vi ca 250 medlemmar. Vi arbetar nära Falu kommun och politiken på ett proaktivt sätt för att utveckla Falu stadskärna – vårt allas vardagsrum på en massa olika vis. Vi arbetar efter vår strategi #Falunhänder.

Centrala stadsrum är ett litet, tajt och snabbfotat gäng på tre personer som tillsammans med vår styrelse driver och leder utvecklingen av stadskärnan.

Vi söker dig som är mycket flexibel, (det är sällan en dag blir som man har tänkt sig) gillar utmaningar, är noggrann och en administrativ kung –  erfarenhet av arbete med digitala kanaler. I tjänsten behöver du även vara villig att kunna hugga i praktiskt – i vardagen och vid evenemang. Tycker du dessutom att det är roligt att arbeta på ett kreativt vis med stadsutveckling i kombination med att du gillar människor? Då tycker vi att du ska söka tjänsten!

Tjänsten är på 80% och kontoret ligger självklart mitt i stadskärnan i mysiga lokaler.

Vi samarbetar med Almega och Handelstjänstemannaförbundet.

Skriv ett personligt brev där du beskriver varför just du ska bli vår nya arbetskamrat. Bifoga ditt CV. Referenser lämnas efter begäran.

I ditt brev vill vi att du berättar om ett projekt som du drivit från idé till verklighet.

Tillträde augusti/september.

Vi behandlar ansökningar allt eftersom de kommer in, dock vill vi ha din ansökan senast den 21 april. Märk din ansökan med ”Projektledare Centrala Stadsrum”.

För mer information kontakta Centrumutvecklare Lasse Westin 072-227 17 07.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till lasse@centralastadsrum.se