Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

Eagle-Eye Cherry

23 Feb 2024 Magasinet

När 23 februari
Tid Dörrar och bar kl 19, konsert kl 21:00
Var Magasinet
Biljetter 495 kr (exkl. serviceavgift). Stående konsert. Åldersgräns 18 år, 15 år vid målsmans sällskap. Förköp här

Så mycket bättre-aktuelle Eagle-Eye Cherry inleder sin stora Sverigeturné på Magasinet den 23 februari 2024!

– Jag ser fram emot min första Sverige-turné på länge. Under åren har jag spelat väldigt mycket ute i världen men att komma hem och turnera på hemmaplan blir extra speciellt, säger Eagle-Eye Cherry.

Två avsnitt räcker för att konstatera att hans medverkan i Så Mycket Bättre är en hit. Eagle-Eye Cherrys tolkningar, bland annat vackra ”Believe” av Mapei, går rakt in i hjärtat på tv-tittarna.

Det är på vägarna han trivs bäst. Redan som 2-åring började Eagle-Eye stå på scen och turnera med sin pappa, jazzlegendaren Don Cherry.

– Att sätta sig i turnébussen och åka runt är för mig som att komma hem, säger han.

1997 slog Eagle-Eye Cherry slog igenom med dunder och brak med sin allra första singel ”Save Tonight”, som blev en världshit. 1998 var låten den mest spelade i amerikansk radio och med drygt en halv miljard Spotify-streams är den en av de största svenska låtarna någonsin. Fler skivor och omfattande turnéer följde innan Eagle-Eye valde att ta en paus från stress och rampljus. Efter ett besök i Nashville kom inspirationen tillbaka och 2018 gav han ut albumet ”Streets of you”. I januari i år kom senaste albumet ”Back on track”.

Eagle-Eye Cherry har tidigare tillfrågats om att medverka i Så mycket bättre men det var först i år som alla planeter stod rätt och han tackade ja. Totalt är han med i fyra avsnitt, så vi har att se fram emot fler innerliga låttolkningar.

Börja kvällen kl 19 med god mat & dryck i Magasinet Mat & Bar!
Mer info längre fram!