Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
03
May

Annika Norlin & Jonas Teglund

03 May 2024 20.00 Magasinet

När 3 Maj 2024

Tid 20.00

Var Magasinet

Biljetter 495 kr Köp biljett här

Vi har länge längtat efter att se Annika Norlin på Magasinet och är därför superglada över att att hon bestämt sig för att lägga sin turnépremiär här fredag den 3 maj! Med sig på turnén har hon förutom musikern och producenten Jonas Teglund en nysläppt skiva som de båda gjort tillsammans. Annika Norlin står för text och sång och Jonas Teglund har gjort musiken och spelat de flesta instrumenten. Den första singeln ”Jag hänger kvar”, släpptes den 16 februari och möttes med stor förtjusning, den 19 april släpps duons debutalbum ”En tid att riva sönder”.

”Albumet har gjorts under det jättedåliga året 2023 och därför har vi sökt en lätthet, ett ljus och en tröst.”

Annika Norlin är känd från musikprojekten Säkert! och Hello Saferide. Hon är även nominerad till Sveriges Radios romanpris och tidningen Vi:s litteraturpris för debutromanen ”Stacken”.

Säkra en biljett redan nu och se fram emot bubblande vårkänslor och en efterlängtad turnépremiär i början av maj!

Börja kvällen kl 18 med god mat och dryck!
Halstrad rödingfilé och blomkålspurè serveras med en croquette smaksatt med lax, dill och västerbottenost, primörer samt blåmusselskum. Vegetariskt alternativ rödbetsbiffar, friterad croquette, primörer sous minon, grön sparris och konfiterad tomat. Pris 295 kr. Dessert för den som vill avsluta sött –citrusbrulé, färska bär, rominlagd ananas, kanderade pecannötter och sorbet (110 kr). Förboka här!

Långväga gäst eller staycation?
Förmånligt hotellerbjudande på mysiga Clarion Collection Hotel Bergmästaren som ligger på 5 min promenadavstånd från Magasinet! Dubbelrum 1 360 kr, enkelrum 1255 kr. I priset ingår frukost, eftermiddagsfika och kvällsmat. Boka på cc.bergmastaren@choice.se eller 023-70 17 00 och ange ”Annika Norlin” för att få det rabatterade priset. Se hotellet här!