Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

Banff Mountain Film Festival 2022

07 Nov 2022 Kulturhuset tio14

Måndag den 7 november kommer Banff Mountain Film Festival till Kulturhuset tio14. Världens största filmfestival med filmer inom kultur, miljö, sport och expeditioner där allt är kopplat till berg. Dörrarna in till filmsalongen öppnar klockan 17:45 men utställarna är på plats utanför i entrén redan från kl 16:30.

Filmerna börjar klockan 18:30.

Det är fri placering, så var i tid om du vill välja plats.

Paus ca kl 20:15-20:45

Sista filmen är slut ca kl 22

Biljetter

Biljetter finns att köpa här.

_____________

Festivalen har turnerat i världen och Sverige i många år, men kommer nu för första gången till Falun.

Banff Mountain Film Festival är en hyllning till alla de människor som har modet att tänja på gränserna i just sin genre, som exempelvis MTB, klättring, off pist skidåkning, dykning, snowboard och mycket mer. I filmerna som kommer visas under kvällen lyfts också människorna bakom fram där vi får ta del av deras berättelser.

I Falun visas Blått program och förutom en härlig kväll med massor av spännande filmer, inspiration och härliga människor kan du även passa på att träffa och prata med lokala upplevelseentreprenörer som kommer finnas på plats under kvällen. Varför inte prata MTB med Falu stigcyklister eller kolla läget inför vintern på Runn med Human by Nature och i Bjursås. Eller lyssna på Daniel från Äventyrsgruvan om hur det gick till när han byggde en bastu 85 meter under jord.

Läs mer här

Återgå till alla evenemang