Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

BENGAN & PER MED DALASINFONIETTAN

19 Nov 2022 Magasinet

Dalasinfoniettan presenterar ett nytt spännande samarbete på Magasinets stora scen!
Bengan Janson och Per Gudmundsson är två av Sveriges mest välmeriterade spelmän som dessutom trivs som fiskar i vattnet i andra musikaliska sammanhang; allt från jazz till klassiskt. I juni 2018 släppte Bengan och Per sin första plattan som spelmansduo. Albumet ”Hjeltamôs” gjorde stor succé och tilldelades Årets Folk på Grammisgalan. Nu får vi äntligen få uppleva Bengans och Pers musikaliska genialitet live på Magasinets stora scen fredag den 19 november.

MEDVERKANDE
Per Gudmundson – Fiol & säckpipa
Bengan Janson – Dragspel
Karl-Johan Ankarblom – Dirigent
Dalasinfoniettan

REPERTOAR
En härligt eklektiskt sprakande program som spänner från jazz, world och klassiskt till Rättviks och Orsamusikens rika källor.

Middagserbjudande kommer!
Självklart kommer du att kunna börja kvällen med ett gott middagserbjudande från Kokkonsten, mer detaljer om det inom kort. Så håll utkik!

Förmånligt hotellerbjudande!
Plussa på med hotellboende på mysiga Clarion Collection Hotel Bergmästaren som ligger på 5 min promenadavstånd från Magasinet. Dubbelrum 1 295 kr, enkelrum 1195 kr. I priset ingår frukost, eftermiddagsfika och kvällsmat. Boka på cc.bergmastaren@choice.se eller 023-70 17 00 och ange ”Bengan & Per” för att få det rabatterade priset. Se hotellet här!