Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

Best of the Boss – The Bruce Springsteen tribute

30 Mar 2024 Kulturhuset tio14

När 30 mars
Tid 19:00
Var Kulturhuset tio14, Stora Scenen
Biljetter Köp här

En dröm, en vision som föddes för 12 år sedan blir nu verklighet.

Några av Sveriges mest välmeriterade och rutinerade musiker under stabil ledning av trummisen Robin Waernquist och sångaren/gitarristen Anders Eriksson började under en turné att skissa en genuin och riktigt bra Springsteen tribute.

Nu är drömmen realiserad och efter en succékonsert i Visby hösten 2023 ger sig THE PROMISED BAND ut på en rikstäckande turné.

Här har vi ett ytterst kompetent åttamannaband som brinner för att återge den energi, ärlighet och kraft som präglar Springsteens musik. Med noggrannhet och kärlek återupplivar de alla legendariska låtarna som har berört miljontals människor världen över.

Skickliga instrumentalister kända från ett otal sammanhang trollbinder publiken med sina precisa musikaliska insatser. Varje låt, från episka ”Born to Run” till gripande ”The River”, framförs med sådan precision och inlevelse att du nästan kan ta på magin på scenen.

För information om bokning av rullstolsplatser maila info@monarch.se

Biljettköp är bindande och kan inte ångras eller ändras. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller således inte vid köp av evenemangsbiljetter. https://www.hallakonsument.se/varor-och-tjanster/konsert-och-evenemangsbiljetter/Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Åldergräns 13 år.