Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

Chefs dinner

15 Apr 2023 Smak by Görgen Tidén

När 15 april
Var Smak by Görgen Tidén
Pris inkl dryckespaket 2195:-
Boka gorgen@gorgenpahojden.se eller 070-5484105

Den 15 april kör vi en reunion med några av kockarna som var med till Saint Maarten i Karibien när vi genomförde Chefs Night där, men denna gång kör vi i Falun och vi kan utlova en meny med smaker utöver det vanliga där Skadinavien möter det asiatiska köket.

Kockar
Vi känner oss priviligierade att först ut presentera ett härligt gästspel i form av Chef Ken Lin som fick en stjärna i London när han var köksmästare på den überkända krogen Hakkasan. Numera är han verksam och driver en sushikrog på Saint Marteen och kommer med en koreansk/kinesisk/japansk fusion.

Nu släpper vi ytterligare en kock som kommer till Falun, en riktigt god vän vars namn är Björn Ståhlberg , otroligt smaksäker och lugn kreatör som alltid levererar och en ambassadör för Värmland för lokal mat!Skall bli spännande att smaka på hans fusionrätt där nordiskt möter asiatiskt…

Håll utkik i våra kanaler för att se vilka andra kockar som kommer men se till att säkra dina platser redan idag då vi denna gång kör ett mycket begränsat antal kuvert.