Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

CREEDENCE TRIBUTE – COSMOS FACTORY TOUR

27 Oct 2023 Kulturhuset tio14

När 27 oktober
Tid 19:30
Var Kulturhuset tio14, Stora scenen
Biljetter Köp här

Creedence Clearwater Revival är ett av de absolut största och mest stilbildande rockbanden genom tiderna som under sin relativt korta karriär har levererat världshits som: ”Bad Moon Rising”, ”Cotton Fields”, ”Fortunate Son” & ”Up Around The Band” för att nämna några. Förutom låtarna är den ikoniska sångaren och låtskrivaren John Fogerty med sin karakteristiska röst en stor del av bandets enorma framgångar.

Creedence Tribute ligger så nära originalet röstmässigt och musikaliskt som det är möjligt och de anses av många vara det bästa hyllningsbandet till CCR som finns i Europa. Tony Malmberg sångare i bandet ”om man blundar ska man känna att det faktiskt är Creedence Clearwater Revival som står på scenen”.

Upplev den stämningen, låtarna och den fantastiska historien om ett av världen största rockband.

Bandet har genom åren turnerat med flera stora shower runt om i sveriges konserthus, där showen består av två akter med låtar ifrån hela Creedence och John Fogertys karriär. Allt snyggt, humoristiskt och professionellt sammanvävt av bandet och konferencieren tillika ”musiknörden” Ulf Henningsson.

Det har blivit många magiska kvällar med sann musikglädje, nostalgi, gnistrande ljud och ljus och framför allt en otrolig samling hits som kommer att leva till universums slut.