Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

En gammaldags jul med Faluns gallerior

08-09 Dec 2018 Bergströms och Falan galleria

JULSHOWER I INTERAKTIV MILJÖ

Ännu en jul som kommer att bli så där magisk med en interaktiv utomhusmiljö som ger känslan av den lilla staden, där barndomens jular känns närvarande. I sann Charles Dickens anda där juleljusen blinkar och glimmar bjuds det på en magisk julstämning med en julshow med oväntat roliga låtar. Med en interaktiv show och rykande het glögg med pepparkakor får du uppleva julens magi i vår vackra dekor i gammaldags stil.

I BERGSTRÖMS GALLERIA:
Show fylld av julstämning för både vuxna och barn.
Showerna börjar kl. 12.30, 13.30 och 14.30 både lördag och söndag i övergången på övre plan i Bergströms Galleria.

Tänk på att showerna är ca 10 minuter långa, så kom i tid.
Här finns även vår glöggstation där det bjuds på varm glögg och pepparkakor.

I FALAN GALLERIA:
Här bjuds det på varm glögg och här får du även snurra på ett klassiskt chokladhjul när du handlat för över 500 kr i någon butik i Falan Galleria. Chans att vinna allt från tröstprischoklad till en gigantisk chokladkaka!

TÄVLING PÅ SÖNDAG 9 DEC – VINN PRESENTKORT VÄRDE 5000:-
I både Bergströms Galleria och Falan Galleria kommer du under söndagen kunna tävla om presentkort till ett värde av 5000 kr. Det enda du behöver göra är att gissa antalet polkagrisar i en cylinder eller julkulor i ett paket.

*Man behöver vara över 18 år för att tävla, ev. vinstskatt betalas av vinnaren/vinnarna. Om flera gissar exakt rätt delas vinsten lika mellan dessa. Vinnare meddelas senast 15 dec.