Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

FLOCK – SCENISK DANSFESTIVAL

16-17 Sep 2022 Magasinet

Polska, house och fysisk ljudkonst –välkommen på euforisk dansfest i Falun 16-17 september!I alla tider har vi människor gillat att umgås, dansa och festa i flock. Men aldrig någonsin förr har vi kunnat göra det precis så här, i festivalform på Magasinet i Falun, men några av Nordens mest intressanta koreografer, konstnärer och musiker på plats. Gemensamt är att de alla tar det sociala dansandet som utgångspunkt för sitt konstnärliga skapande.

FLOCK är festivalen för dig som själv vill dansa, för dig som vill se spännande danskonst och för dig som bara vill mingla bland dansande människor.

FLOCK 2022 presenterar stolt Viktor Fröjds Festen, norska Kartellets Kan du komme ned och hente meg igen?, Johanssons Pelargoner och Dans Medelgympa, Ami & Ellikas Om du spelar så dansar jag, Olof Misgelds Dancing Dots, Jan Carleklev och Sara Lindström Lindhes Sonotoper samt Daniella Eriksson och Erik Eriksson med verken Ranunculus, Knoster och Peerspectives.För mer info och biljetter se: https://folkmusikenshus.se/flock/FLOCK är ett samarbete mellan Anna Öberg, Folkmusikens hus, Dalateatern, Magasinet, Dalarnas museum med stöd av Kulturrådet och Bilda Mitt. 

FLOCK presenterar högaktuella Viktor Fröjds Festen, norska Kartellets Kom du ned
och hente meg igen, Johanssons Pelargoner och Dans Medelgympa, Ami & Ellikas
Om du spelar så dansar jag, Dancing Dots med Olof Misgeld, ljus- och ljudkonstnärerna
Jan Carleklev och Sara Lindström Sonotoper samt Daniella och Erik Eriksson
med verken Ranunculus och Perspectives.

FLOCK är ett samarbete mellan Folkmusikens hus, Anna Öberg, Dalateatern,
Magasinet och Dalarnas museum.