Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

Fredrik Lindström 17.30 samt 20.00

10 Mar 2022 17.30 & 20.00 Magasinet

Den som väntar på något gott… I mars 2022 är det äntligen dags för Fredrik Lindströms ”Mänskligheten – föreställningen om oss själva”. Så leta upp din ”gamla” biljett, den gäller självklart till den framflyttade konserten – samma tid för insläpp och föreställning, och naturligtvis samma plats. Om du inte hittar biljetten, kolla skräpkorgen eller ring Eventims kundservice på 0771 130 150.

Har du inte biljett sedan tidigare är det hög tid att kasta dig över biljettknappen nedan. I ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva” tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på ”den mänskliga faktorn”?
Några röster om föreställningen:

”Tankeväckande och väldigt rolig” (Aftonbladet)
”Jävlar, förlåt, vad bra han är” (DN)
”Varm, smart och väldigt rolig” (Svenska Dagbladet)

Förmånligt hotellerbjudande på Clarion Hotel Bergmästaren!
Plussa på med hotellboende på mysiga Clarion Hotel Bergmästaren som ligger på 5 min promenadavstånd från Magasinet. Dubbelrum 1 095 kr, enkelrum 950 kr – ange ”Fredrik Lindström” när du bokar, tel 023 70 17 00.

OBS: Viktig information om COVID-19 och vaccinationsbevis!
För allas trygghet följer vi den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget. Vi ber dig observera att du kan komma att behöva visa vaccinationsbevis, som du enkelt ordnar här. Tänk på att även ta med dig legitimation till evenemanget, och kom i god tid – inpasseringen kan ta längre tid än normalt.