Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

FRIDA HYVÖNEN

18 Mar 2022 19.00-01.00 Magasinet

Våren 2022 tar Frida Hyvönen låtarna från ”Dream of Independence” ut på en omfattande Sverigeturné och fredag den 18 mars gör hon sin första hett efterlängtade spelning på Magasinet.

”Hyvönen är bekväm i sitt artistskap och har fokuserat på att renodla sitt låtskrivande. Låtarna på skivan är vackra och intima, och rymmer vemod och humor på samma gång.” – Nöjesguiden

”Det är i vanlig ordning öppenhjärtigt och ofiltrerat om livets alla aspekter: döden, föräldraskapet och klimakteriet. Dramatiska pianomelodier får berättelserna att kännas ännu mer levande.” – Aftonbladet

”Frida Hyvönens senaste är en konstnärlig dubbeltriumf.” – Dagens Industri

Så ta chansen att uppleva ett fantastiskt album live! PS. Dream of Independence med på DN:s lista över årets bästa album 2021!

Toppa med Kokkonstens middagserbjudande!
Citronbakad röding med potatispuré, frasigt brödströssel med vitlök och rosmarin, spetskål och vitvinssås inkl. smör, bröd, kaffe/te och pralin. Pris: 250 kr/person. Middagssittning kl 18-19.30 (bordsservering), begränsat antal. Boka här (endast förbokning)!

Förmånligt hotellerbjudande på Clarion Hotel Bergmästaren!
Plussa på med hotellboende på mysiga Clarion Hotel Bergmästaren som ligger på 5 min promenadavstånd från Magasinet. Dubbelrum 1 095 kr, enkelrum 950 kr. I priset ingår frukost, eftermiddagsfika och middag. Se hotellet här! Boka på cc.bergmastaren@choice.se eller 023-70 17 00 och ange ”Frida Hyvönen” för att få det rabatterade priset.

OBS: Viktig information om COVID-19 och vaccinationsbevis!
För allas trygghet följer vi den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget. Vi ber dig observera att du kan komma att behöva visa vaccinationsbevis, som du enkelt ordnar här. Tänk på att även ta med dig legitimation till evenemanget, och kom i god tid – inpasseringen kan ta längre tid än normalt.

Biljettpris 375 kr (+ serviceavgift). Åldersgräns 18 år.KÖP BILJETT HÄR!
TILL FACEBOOKEVENTET!