Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

Jill Johnson-Magasinet

21 May 2022 18.00-01.00 Magasinet

I vår åker Jill Johnson med sin dynamiska trio ut på en omfattande Sverigeturné och vi är så glada över att hon gör ett hett efterlängtat stopp på Magasinet, nästan på dagen 10 år sedan hon uppträdde inför en hänförd publik (redan då slutsålt så klart). Med sig har hon ett rykande färskt album “Dear Havanna”, som innehåller nyskrivet, mycket personligt material. Hela skivan är ett brev till äldsta dottern Havanna.

– Jag har fallit pladask för min trio och känner hur de utvecklar och utmanar mig som musiker. Jag har bett dem följa mig under vårens turné och som alltid blandar vi stora och små scener för att jag älskar att stå på tå inför uppgiften att beröra publiken med olika förutsättningar varje kväll, säger Jill Johnson.

Så boka in en helkväll med Jill Johnson på scen med både gamla klassiker och helt nyskrivna låtar, det kommer bli ett kärt återseende för Magasinetpubliken!

Toppa konserten med Kokkonstens middagserbjudande!

Bakad torsk med rostad paprika och salsa verde inkl. smör, bröd, kaffe/te och pralin. Pris: 250 kr/person. Middagssittning kl 18-19.30 (bordsservering), begränsat antal. Boka här (endast förbokning)!

Förmånligt hotellerbjudande!
Plussa på med hotellboende på mysiga Clarion Hotel Bergmästaren som ligger på 5 min promenadavstånd från Magasinet. Dubbelrum 1 095 kr, enkelrum 950 kr. I priset ingår frukost, eftermiddagsfika och middag. Boka på cc.bergmastaren@choice.se eller 023-70 17 00 och ange ”Jill Johnson” för att få det rabatterade priset. Se hotellet här!

OBS: Viktig information om COVID-19 och vaccinationsbevis!

För allas trygghet följer vi den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget. Vi ber dig observera att du kan komma att behöva visa vaccinationsbevis, som du enkelt ordnar här. Tänk på att även ta med dig legitimation till evenemanget, och kom i god tid – inpasseringen kan ta längre tid än normalt.