Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
19
May

Klubb 35+ Hell Mountain Band

19 May 2024 18.00 Heymakers

När 19 Maj 2024

Tid 18.00

Var Heymakers

Biljetter 99kr Köp din biljett här

Är du redo för en kväll fylld med klassiska hits och en unik gemenskap? Heymakers presenterar stolt Klubb 35+, där vi bjuder in dig till en oförglömlig musikkväll anpassad för dig i åldersspannet 35 år och uppåt. Gör dig redo att stiga in i en värld där musiken från 70-, 80- och 90-talen regerar, blandat med några utvalda moderna pärlor!

Vi kickstartar kvällen med ett medryckande quiz där vi blandar intron med kluriga frågor. En perfekt isbrytare och garanterar god stämning! Därefter intar Hell Mountain Band scenen och levererar levande musik som garanterat får dig att sjunga med när de dammar av alla klassikerna du glömt att du älskar.

Mingla, dansa, njut av vårt sortiment av förfriskningar eller bara ta det lugnt och suga in atmosfären. För dig som vill förlänga kvällen finns möjligheten att stanna kvar på Heymakers nedervåning, och för den som tänker på morgondagen erbjuder vi en naturlig avrundning av kvällen.

Mat serveras och blir för kvällen en stor pizzabuffé som levereras av Tondo.

Förköp 175 kr per person, betala på plats 229 kr per person.

Klubb 35+ på Heymakers är mer än bara en musikkväll – det är en mötesplats för dig som vill njuta av bra musik i gott sällskap, utan att känna sig malplacerad bland en yngre publik. Det är en chans att återuppleva några gyllene år, träffa likasinnade och kanske till och med dansa som om ingen tittade.