Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

Klubb Horisont

03 Mar 2023 Heymakers

När 3 mars
Tid 22:00-03:00
Var Heymakers Falun
Biljetter Köp här

Björn släppte sin debutsingel På låtsas i januari 2022 och det tog inte lång tid innan han tog sig upp på topplistorna och in i Svenska folkets hjärtan. Bara två månader senare släpptes nämligen hitlåten Ut med allt som knep förstaplatsen på Spotifys topplistor redan första dagen. 


Den nya popduon Grandi består av låtskrivarna och producenterna Elsa Levahn och Stella Ringdahl som träffades på låtskrivarskolan Musikmakarna i Sverige för ett par år sedan. Ända sedan dess har de jobbat i studion och nu siktar de på att bli Sveriges nästa stora popexport. För två år sedan kom Elsa och Stella i kontakt med en av Sveriges största artist och producent Laleh. Det som började som ett mentorskap slutade med att Laleh tecknade dem till sitt eget bolag PALANG, där de är den första akten som släpper musik.

Dice Of Nights beskriver sig själv som en producent som vill tänja på gränserna för att producera musik. Dice som är smeknamnet vill att alla som lyssnar på honom ska följa hans mystiska resa och vill att musiken ska tala för det och vill inte nödvändigtvis avslöja för mycket om kommande projekt. Dice of nights startade denna resa med att börja samproducera det första spåret ’TIME’ från Swedish House Mafia Album *PARADISE AGAIN* och fortsatte resan genom att göra ett samarbete med Otto Knows för låten ’LOVER’