Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

Lisa Ekdahl

28 Apr 2023 Magasinet

När 28 april
Tid Dörrar, bar & middag klockan 18, konsert klockan 20
Var Magasinet Falun
Biljetter 485kr + serviceavgift, Köp här

Lisa Ekdahl på vårturné med nytt album

Efter sex år är Lisa Ekdahl skivaktuell på svenska igen. Albumet ”Bang bang i mitt hjärta” släpps i april och följs av en turné under våren och fredag den 28 april kommer hon till Magasinet (igen)!

Lisa Ekdahls musik är en underbar blandning av allvar och lekfullhet, lätthet och tyngd – allt på en gång! Sedan det stora genombrottet med ”Vem vet” har hon regelbundet turnerat i både Skandinavien och delar av Sydeuropa och i dag är hon en erfaren artist med ett tydligt uttryck och stor scenvana. Lisa Ekdahl har sedan många år parallella karriärer som svensk- och engelskspråkig artist, med en skandinavisk publik och en helt annan publik utanför Norden. Nya turnén innehåller hennes egna låtar med en mix av nytt och gammalt, men återblickar även mot de studsande och fjäderlätta swing-tolkningarna från förra plattan ”Grand songs”. Lisa Ekdahl älskar sin publik och ser fram emot att möta den igen med ett helt nytt album i bagaget. Konserten är ca 90 min.

Självklart kommer du att kunna göra en helkväll med god mat och dryck, mer info om det längre fram – så håll utkik!

Förmånligt hotellerbjudande!
Plussa på med hotellboende på mysiga Clarion Collection Hotel Bergmästaren som ligger på 5 min promenadavstånd från Magasinet. Dubbelrum 1 295 kr, enkelrum 1195 kr. I priset ingår frukost, eftermiddagsfika och kvällsmat. Boka på cc.bergmastaren@choice.se eller 023-70 17 00 och ange ”Anna Ternheim” för att få det rabatterade priset. Se hotellet här!