Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
29
Nov

Maja Francis på Magasinet Falun

29 Nov 2024 18.00 Magasinet

När 29 Nov 2024

Tid 18.00

Var Magasinet Falun

Biljetter 395 kr Köp din biljett här

Maja Francis hittar hem till countryns Nashville med nytt album och ”Hello Cowboy Tour 2024” i höst!
Med sin unika röst och modiga låtskrivande har Maja Francis dragit till sig både nationell och internationell uppmärksamhet. Efter framgången med det kritikerrosade debutalbumet ”A Pink Soft Mess” har Maja etablerat sig som en av Sveriges mest unika röster och en framstående singer-songwriter. Sedan releasen av debutalbumet har hon nominerats till otaliga priser, turnerat flitigt i både Sverige och Europa, haft framgångsrika samarbeten med andra artister samt gjort en bejublad insats i ”Så Mycket Bättre”.

Ett nytt album släpps senare i år, och det redan släppta titelspåret ”Hello Cowboy” hintar att vi har något alldeles särskilt att se fram emot! Albumsläppet följs upp av en omfattande höstturné ”Hello Cowboy Tour 2024” och fredag den 29 november ställer sig alltså Maja Francis på Magasinets stora scen, missa inte det!

Börja kvällen kl 18 med god mat och dryck!
Lågtempad ryggbiff serverad med potatiskaka smaksatt med västerbottenost, blomkålspuré, portvinsås, sparris, bakad tomat och ärtskott. Vegetariskt alternativ: Rödbetsbiffar med parmesan serverade med potatiskaka, citronmarinerad sparris, blomkålspuré, bakad tomat och ärtskott. Dessert: Hjortronbrûlée med kanderade nötter samt sorbet. Pris tvårättersmeny 385 kr. Förboka här!