Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

MIRIAM BRYANT

22 Apr 2022 19.00-01.00 Magasinet

VIKTIG INFO: KONSERTEN FLYTTAD TILL 22 APRIL 2022.

På grund av Covid-19 och de restriktioner som följer av pandemin, flyttas tyvärr turnén med Miriam Bryant fram. Konserten lördag den 19 februari på Magasinet är flyttad till fredag den 22 april 2022.

Om du kan gå på det nya datumet behöver du inte göra någonting! Din biljett gäller då istället (samma tid för insläpp kl 19 och konsert kl 21). Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa din biljett (exkl serviceavgiften) senast den 18 februari 2022. I mailet som Eventim skickar ut till samtliga biljettköpare finns en återlösenlänk (så håll koll på din inkorg + skräpkorg för säkerhets skull). Obs! Eventim har på grund av den rådande situationen hög arbetsbelastning, vilket gör att behandlingstiden kan uppgå till 6–8 veckor.

Om det kommer restriktioner eller förändrade förhållanden som påverkar arrangemanget ytterligare kommer du att få information om det. Så håll koll på din inkorg och titta gärna i skräpposten så att ingen viktig information hamnar där. Sist men inte minst – sköt om er så ses vi live i april!

Magasinet, Miriam Bryant och Luger

Med sin förmåga att sammanföra både förtvivlan och glädje med ett mångsidigt musikaliskt uttryck har Miriam Bryant kommit att bli en av landets mest uppskattade artister. Och det är ett kärt återseende när hon åter kliver upp på Magasinets stora scen, nästan på dagen exakt 2 år sedan sist (den 22 februari 2020).

Den 19 november, nio år efter debuten, släpps albumet ”PS jag hatar dig”, hennes första album på svenska. Med ny musik i bagaget inleder Miriam Bryant 2022 med en omfattande turné i Skandinavien och fredag den 22 april kommer hon alltså till Falun. Att Miriam Bryant har rösten, stjärnstatusen och karisman vet alla vid det här laget. Så se till att vara på plats när hennes mäktiga röst fyller Magasinet från golv till tak!

Förmånligt hotellerbjudande!
Plussa på med hotellboende på mysiga Clarion Hotel Bergmästaren som ligger på 5 min promenadavstånd från Magasinet. Dubbelrum 1 095 kr, enkelrum 950 kr. I priset ingår frukost, eftermiddagsfika och middag. Boka på cc.bergmastaren@choice.se eller 023-70 17 00 och ange ”Miriam Bryant” för att få det rabatterade priset. Se hotellet här!

OBS: Viktig information om COVID-19 och vaccinationsbevis!
För allas trygghet följer vi den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget. Vi ber dig observera att du kan komma att behöva visa vaccinationsbevis, som du enkelt ordnar här. Tänk på att även ta med dig legitimation till evenemanget, och kom i god tid – inpasseringen kan ta längre tid än normalt.
Biljettpris 495 kr + serviceavgift. Åldersgräns 18 år, 15 i målsmans sällskap (stående konsert).KÖP BILJETT HÄR (BILJETTSLÄPP 11/11 KL 10)!
TILL FACEBOOKEVENTET!