Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

NOICE – i natt é hela stan vår!

14 Oct 2023 Kulturhuset tio14

När 14 oktober
Tid 19:30
Var Kulturhuset tio14, Stora scenen
Biljetter Köp här

En rockkonsert med Noice alla stora hits. I en helt ny konserthusproduktion där alla nya och gamla Noice fans får uppleva hela historien om bandet. Om deras framgångar och vilda liv. En konsert som garanterat får publiken i extas!

Noice är med alla sina hitlåtar är utan tvekan ett av de största svenska banden någonsin. I år är intresset för Noice större än det har varit någon gång sedan 1981. Det finns flera anledningar till att det har blivit så.

*SVT:s dokumentär om bandet har setts av en miljonpublik.

*Musikalen om bandets historia, Noice Rockmusikalen, har blivit hyllad av recensenter och älskas av publiken. Efter första säsongen på Lilla Cirkus i Stockholm spelas den nu på Slagthuset i Malmö med Charlie Grönvall i en av huvudrollerna.

*Flera böcker har skrivits om Noice. Störst genomslag har det blivit för originalmedlemmen Peo Thyréns bok Från Noice till nu – Du lever bara en gång, som även Noice Rockmusikalen är baserad på. Noice har två originalmedlemmar i bandet, Peo Thyrén basisten och sångaren, som också skrev merparten av bandets låtar och Robban Klasen på trummor. John Persson på keyboard.