Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

Nour El Refai – säger skämt i ca 75 minuter

10 Nov 2023 Magasinet

När 10 november
Tid Dörrar & bar kl 18, föreställning kl 20
Var Magasinet Falun
Biljetter Biljettsläpp 10 mars! 380 kr + serviceavgift
Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap

Äntligen! Nour åker ut på turné igen med en egen standupföreställning. Den 10 november kommer hon till Magasinet!

Kom och se en av Sveriges vassaste och mest pricksäkra komiker, som dessutom är även en uppskattad manusförfattare, skådespelare, flitigt anlitad föreläsare samt har en väldigt omtyckt podd. Sammanfattningsvis; här har ni världens bästa underhållare.

Jag är så glad att få åka ut igen! Jag blev mamma, det största som hänt i hela världen, jag var mammaledig länge och sen kom pandemin och jag kunde inte köra standup på över två år! Men nu äntligen! Så mycket instängda skämt som äntligen ska få se ljuset. Kom!!, hälsar Nour.

Vad Nour El Refai – säger skämt i ca 75 minuter innehåller, förutom skämt, högt tempo och aktuella referenser, får vi se när hennes nya standupföreställning har premiär i Lund i höst.

Föreställningens längd: 90 min med support

Manus & regi: Nour El Refai

Kvällens middagserbjudande!
Kommer längre fram, så håll utkik här och i FB-eventet!

Förmånligt hotellerbjudande!
Plussa på med hotellboende på mysiga Clarion Collection Hotel Bergmästaren som ligger på 5 min promenadavstånd från Magasinet. Dubbelrum 1 295 kr, enkelrum 1195 kr. I priset ingår frukost, eftermiddagsfika och kvällsmat. Boka på cc.bergmastaren@choice.se eller 023-70 17 00 och ange ”Nour El Refai” för att få det rabatterade priset. Se hotellet här!