Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

P-Floyd Jubileumskonsert

06-07 Apr 2023 Magasinet

När 6 & 7 april
Tid Dörrar, bar & middagssittning klockan 18, konsert klockan 20:30
Var Magasinet Falun
Biljetter från 530 kr + serviceavgift, Köp här

”Töm era sinnen så fyller vi dom!”  Var med när P-Floyd firar fett 30-årsjubileum på Magasinet i påsk! P-Floyd startar sitt jubileumsår på hemmaplan på Magasinet med två konsertdagar – skärtorsdag och långfredag – så se till att säkra din biljett till det storslagna firandet!

P-Floyd har under 30 år bjudit Skandinavien, London och Cambridge på oförglömliga konserter baserade på Pink Floyds stora musikaliska skatt. Med sina egna tolkningar har de förnyat och överraskat publiken i 30 år under ledning av kapellmästare Jan Stumsner. Och när det nu är dags för en jubileumsturné blandar de egna tolkningar och äventyr i en storstilad liveshow som inte bara stannar vid de kändaste alstren utan även innehåller en hel del överraskningar i sann Pink Floyd-anda.

Har du inte varit på en P-Floydkonsert tidigare är det hög tid! Det finns nämligen flera anledningar till att P-Floyd är ett av Sveriges mest populära liveband.

Jubileumsspecial – konsertsittning med middag på gradängen, 1 150 kr
För dig som vill gå all in har vi tagit fram ett deluxealternativ där du både äter och njuter av konserten från gradängen (begränsat antal platser). Så samla favoritsällskapet vid ett eget bord och gör en helkväll (från 2:or till 8:or). Middagen serveras kl 18.

Meny:
Fördrink/förrätt – 1 glas bubbel och liten tartar på nöt med rökt gräddfil, lök och brynt smör
Varmrätt – rotsellerikräm med fläsksida, vårlök, gulbeta och äpple
Dessert – stekta äpplen med crumble
Kaffe

Förmånligt hotellerbjudande!
Plussa på med hotellboende på mysiga Clarion Collection Hotel Bergmästaren som ligger på 5 min promenadavstånd från Magasinet. Dubbelrum 1 295 kr, enkelrum 1195 kr. I priset ingår frukost, eftermiddagsfika och kvällsmat. Boka på cc.bergmastaren@choice.se eller 023-70 17 00 och ange ”P-Floyd” för att få det rabatterade priset. Se hotellet här!