Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

Releasefest för The Sensitives nya platta!

11 Nov 2023 Kulturhuset tio14

När 11 november
Tid 18:00
Var Kulturhuset tio14, Klubbscenen
Biljetter 120:- och få 15% rabatt i merchkiosken för kvällen eller betala 170:- i dörren! Förköp här.

När vi i mars 2022, likt kor som äntligen släpps ut på grönbete efter en mörk och bedrövlig vinter i ladan, släpptes ut på vägarna för att turnéra igen efter pandemin så tänkte vi att “nu är här bäst att smidas medan järnet är varmt, vi kör så det ryker!” Det gjorde vi och drog till med sex turer över Sveriges gränser innan året var slut och så här i efterhand kan vi konstatera att det kanske var lite väl mycket på ett år. Allra helst eftersom att det här “året” började i mars.


Det var intensivt, kaotiskt och alldeles underbart, ett ganska vanligt The Sensitives-år egentligen! Vi gick in och igenom ett par väggar, rasade någon växellåda och gjorde våra största och bästa spelningar i Europa hittills!
Det hände en massa sjuka grejer som blev till nya insikter, som blev till nya historier, som blev till nya låtar och vips så hade vi gjort ett album också!

Den 10 november landar fanskapet som vi har döpt till “Patch It Up and Go!” på vinyl och det firar vi med en hejdundrande fest där vi också tänkte passa på att göra vår första spelning i Falun på fyra år! Och inte nog med det, en drös andra band och gästartister dyker också upp på scen men för att ni inte ska bli så upphetsade att mätaren helt slår i taket så väntar vi till nästa vecka med att berätta vilka det blir!

Hoppas ni vill närvara när vi i nål & tråd och silvertejpens namn höjer vi våra glas och skålar för Patch It Up and Go!