Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

Releasefest Hanna Enlöf

18 May 2023 Magasinet

När 18 maj
Tid Dörrar och bar kl 19, konsert kl 20
Var Magasinet Falun
Biljetter 175kr + service, Köp här
Åldersgräns 18+ (13 i målsmans sällskap).

Ingen som älskar musik har undgått Good Harvest! Deras musikalitet, stämsång och gitarrspel har hyllats av legender som David Crosby och Per Gessle. Efter några intensiva år med spelningar på stora scener och samarbeten med bland andra Tommy Körberg, Mando Diao och Dalasinfoniettan tog duon en välbehövlig paus när pandemin bröt ut. För Hanna Enlöf resulterade det i soloalbumet BareBones som släpptes 2021 och som fick fina recensioner i DN och GP.

Nu är Hanna Enlöf tillbaka med sitt andra soloalbum Solitude! Ett album som bearbetar en separation på ett unikt sätt genom den tidigare partnern och textförfattaren Craig Stanton Thomas medverkan. Solitude rör sig i en varm och organisk ljudbild och med sitt distinkta gitarrspel, den mjuka, omhändertagande rösten och låtar som inte räds de stora frågorna skapar Hanna Enlöf det unika sound som hyllats av såväl kritiker som publik.

Support Elin Rehn! Konserten inleds med Elin Rehn som våren 2022 släppte sitt uppmärksammade debutalbum ”Perennial” som under hösten följdes upp av “Perennial – Alternative versions”. En EP med några utvalda låtar i mindre akustisk sättning.

”När hon låter sin orkestrerade kammarpop sträckas ut mellan det eteriskt finstämda och det mer jorddoftande, potentiellt giftiga, är hon som bäst. Då får hon inte bara skit under naglarna, utan också mark under fötterna och en mer robust grund för sina skira kompositioner. Det är en fin, absolut lovvärd, debut” – Alexandra Sundqvist, DN kultur

Ta chansen att uppleva Hanna Enlöf med band och Elin Rehn live i varma och mysiga Magasinetbaren!