Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

SEINABO SEY!

02 Feb 2024 Magasinet

När 2 februari
Tid Dörrar och bar öppnar kl 19:00, konsert startar kl 21:00
Var Magasinet
Biljetter 450 kr + serviceavg. Stående konsert. Åldersgräns 18 år, 15 i målsmans sällskap. Köp här.

Med hyllade albumet ”THE ONE AFTER ME” i ryggen ger sig Seinabo ut på en omfattande Skandinavien-turné våren 2024 och fredag den 2 februari kommer hon till Magasinet! 

Seinabo Seys genombrott var lika omedelbart som oundvikligt. Djupet, värmen och pondusen i hennes lika kraftfulla som sårbara röst och textraderna som letade sig in under skinnet resulterade i en höjd som få svenska artister upplevt. Men det stod snabbt klart att Seinabo inte hade för avsikt att upprepa sig själv – att den svensk-gambiska stjärnan hade helt andra avsikter än att tillfredsställa musikindustrins tidvis stelbenta förväntningar. I stället har hon tålmodigt låtit sitt konstnärskap utvecklas och än idag styr Seinabo Sey likt en drottning över sitt lika inspirerade som originella musikaliska universum.

Debuten ’Pretend’ från 2015, där vi hittar låtar som ’Younger’ och ’Hard Times’, förvandlade Seinabo Sey till en våra absolut starkast lysande internationella stjärnor. Men när den första, fantastiska singeln ’I Owe You Nothing’ släpptes stod det klart att uppföljaren ’I’m A Dream’ från 2018 skulle vara något helt annat. ’I’m A Dream’ var självsäkrare, mognare och mer konfrontativ utan att förlora ett uns av den vibrerande själfullhet som vi kommit att förknippa med Seinabo Sey. Tidigare i år var det dags för det tredje albumet ’THE ONE AFTER ME’ – enligt många hennes bästa så här långt. Det är modigt, drabbande och genomsyras av en känsla av frihet när artisten leker med tonårens R&B, svensk folkmusik och oväntade produktioner.

Börja kvällen med god mat från Magasinet Mat & Bar!
Mer info närmre inpå.

Långväga gäst eller staycation?
Förmånligt hotellerbjudande på mysiga Clarion Collection Hotel Bergmästaren som ligger på 5 min promenadavstånd från Magasinet! Dubbelrum 1 360 kr, enkelrum 1255 kr. I priset ingår frukost, eftermiddagsfika och kvällsmat. Boka på cc.bergmastaren@choice.se eller 023-70 17 00 och ange ”Seinabo Sey” för att få det rabatterade priset. Se hotellet här!