Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

Smash Into Pieces + Xion

13 Oct 2023 Heymakers

När 13 oktober
Tid 22:00
Var Heymakers
Biljetter Köp här.

Med 7 släppta album och en halv miljard+ streams världen över – har Smash Into Pieces utvecklats till ett av de snabbast växande skandinaviska alternativa rockbanden hittills.

Allt började redan 2009 när de väldigt olika men unika personligheterna hittade varandra för första gången. Benjamin ”Banjo” Jennebo (gitarr): Född att underhålla och lätt att tycka om. Per Bergquist (gitarr): Hjärnan med fetisch för detaljer. Chris Adam Hedman Sörbye (sång): Mannen med stämband i titan. (trummor): Han är ledare för Smash!

Dessa 4 unika karaktärer skapar tillsammans SmashSoundet som bäst beskrivs som en blandning mellan rå rock, elektro och pop. Låt oss kalla det Electro Rock! 2020 släppte Smash ett viktigt konceptalbum, början på en historia som bäst beskrivs genom en serie musikvideor som skulle avslöja en värld, en digital värld – världen av ! 2021 släppte Smash Into Pieces sitt sjätte studioalbum och med det avslutade de historien om Arcadia. Det senaste albumet markerar början på en ny era!

★ TIDER
22.00 – Entrén öppnar
23.00 – Dansgolvet öppnar
02.00 – Tack för idag

★ BILJETTER
▸ Köp dina förköpsbiljetter här
▸ Åldersgräns 18+

★ HELKVÄLL
Passa på att boka in en helkväll hos oss, kombinationen av restaurang, aktiviteter och evenemang gör oss unika i Mellansverige!

Vår aktivitetsyta innehåller bland annat bowling, shuffleboard, biljard, digital dart, VR, karaoke.

Besök vår hemsida www.heymakers.se för mer information och bokning.