Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

Takida

17 Feb 2024 Heymakers

När 17 februari
Tid 22:00-02:00
Var Heymakers
Biljetter Köp här.

BILJETTSLÄPP 2023-10-06 10.00

TAKIDA ger sig ut på en storslagen Boxroom turné 2024

Ett av Sveriges största rockband, Takida, ger sig nu ut på en ny Boxroom turné. Förra gången bandet gjorde en liknande turné så blev det stor succé med fulla hus och en entusiastisk publik. Takida gör nu 21 spelningar landet runt med start på Cirkus i Stockholm 15 februari.

Nu avslöjar bandet som sagt att det blir en ny Boxroom turné i februari 2024. Boxroom konceptet är en nerskalad konserthusturné med en intim och nära relation till publiken. Det är akustiskt, vackert och storslaget på en och samma gång och inramat med extra stråkar och körer. Helt enkelt magiskt.

”Vi kände att vi ville göra något annorlunda i Sverige nästa år och ytterligare en Boxroom-turné har vi pratat om i flera år nu. Så jäkla kul att det blir av igen och nu tror vi dom flesta vet vad det handlar om. Vi lämnar elgitarrerna hemma. Ses i februari. Takida.”

Takida bildades 1999 och med debutalbumet ”Make You Breathe” (2006) slog de igenom stort. Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln ”Curly Sue”. Låten parkerade sig på Trackslistans förstaplats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor. Med hiten ”Master” blev bandet rejält stora i Tyskland och spelar även där på arenor.

★ ÅLDERSGRÄNS
▸ Åldersgräns 18+
▸ 13+ i målsmans sällskap

★ TIDER
19.00 – Entrén öppnar
20.00 – Gig
20.45 – Paus
21.05 – Gig forts.
22.00 – Tack för idag

★ HELKVÄLL
Passa på att boka in en helkväll hos oss, kombinationen av aktiviteter och evenemang gör oss unika i Mellansverige!

Vår aktivitetsyta innehåller bland annat bowling, shuffleboard, biljard, digital dart, VR, karaoke, casino och arkadspel.

Besök vår hemsida www.heymakers.se för mer information och bokning.