Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

The Mish-Mash Club – Deadly Spirits

22 Mar 2024 21.00 Rådhuskällaren

När 22 Mars 2024

Tid 21.00

Var Rådhuskällaren

Rådhusets källarvalv har varit ett stadigt fundament för lag och ordning i Falun sedan 1600-talet. Fredag 22/3 utmanas denna tradition då vi släpper loss ett av rikets ruffaste band i fängelsehålorna. Yes! Ni läste rätt. Det blir livemusik på The Mish-Mash Club igen!!!

Deadly Spirits från Karlstad lirar skönt sextiotalsdoftande garagerock med tydliga influenser av Soul och RnB. Orgel, fuzz och drivande beats och kommer att sätta fötter och höfter i rörelse, för ni kan lita på att det här är ett band som ger allt och lite till när de släpps fria!

Deadly Spirits släppte sin första singel på etiketten Wild Records från Kalifornien – som alltid är en garant för kvalitet – och debutalbumet “Shake for all the good times” innehåller både egna höjdarlåtar och ett gäng covers på gamla Mish-Mash-favoriter.

Nästa Mish-Mash-party kommer alltså att bli (minst) DUBBELT så roligt, för självklart kommer ni även att få dansa när The Mish-Mash Crew sätter fart på vinylspelarna. Förbered er på en makalöst rolig kväll som garanterat blir en ny hörnsten i bygget av Faluns finaste musiknäste.

Detta blir sista Mish-Mash-kvällen på Rådhuskällaren denna säsong. Passa alltså på att sätta fart på alla vänner och bekanta som uppskattar en afton fylld med sköna människor och fantastisk musik!

Entré: 150 kr (ej förköp)

OBS! Dörrarna öppnas inte förrän 21.00, men då drar vi igång festen direkt!

P.S.
Glöm inte att First Hotel Grand i Falun erbjuder en rabatt på 15% för alla Mish-Mash-gäster om du vill ha krypavstånd till en skön säng efter festen. Rabatten gäller på aktuella ”dagspriser”. Boka rum via deras webb www.firsthotels.se och ange bokningskoden FHCMISHGA för att ta del av Mish-Mash-priserna. Du kan också ringa direkt till hotellet och uppge MISH-MASH CLUB GÄST. Telefonnummer till bokningen är 023-79 48 81. Du kan även maila din bokning till grand.falun@firsthotels.se