Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
PÅGÅR
NU

The Mish-Mash Club – Special Guest: DJ Honey

29 Sep 2023 Rådhuskällaren

När 29 september
Tid 21:00
Var Rådhuskällaren, Falun
Biljetter 100 kr (ej förköp)

Vi har alltid pratat om att ta den stora världen till lilla Falun, och nu ska ni få höra: Vår första gäst under hösten är fantastiska DJ Honey som åker hela vägen från Filippinerna för att gästa The Mish-Mash Club!!!

Jo, det är sant! 🥰 The Mish-Mash Club har fått förtroendet att introducera DJ Honey för Sveriges finaste klubbgäster när hon nu gör en tripp till Europa. Vill ni hellre lyssna på henne i London eller Köpenhamn går det också bra, men varför gå över ett hav efter vatten när det räcker med att vara på rätt sida Dalälven!? Vi har talat otroligt gott om er, så vi räknar med att ni hälsar henne välkommen med era läckraste danssteg.

DJ Honey – som ursprungligen kommer från Australien – är en skivsamlare, radiovärd och DJ med världen som arbetsplats. I samma ögonblick som hon såg Dusty Springfield första gången vid 10 års ålder gav hon sitt liv till paljetter, vinylskivor och doften av hårspray! Hennes DJ-spelningar blir allt som oftast en hyllning till forna tiders femme fatales och artister med äkta girl power som inspirerat generationer av musikälskare.

När DJ Honey inte besöker en liten avkrok i norra Europa kan vi hitta henne snurra skivor i Asien, Australien, Storbritannien eller USA. Dessutom är hon värd för radioprogrammet Kiss! Kiss! Bang! Bang! på Mixcloud.

Falun kommer att bjudas på en spännande blandning av soul, rhythm & blues och girl groups på originalvinyl från 50-, 60- och 70-talen. DJ Honey vet hur man får höfter att svänga och dansgolv att vibrera. Var så säkra! Dessutom får hon hjälp bakom vinylspelarna av vår egen jourhavande festkompis Lasse Jonsson. Det bästa av två världsdelar!

Missa nu inte detta på grund av en tvättid eller ett segt kvällspass på jobbet. Ni kommer att hinna med så många tråkiga måsten resten av era liv, så se för allt i världen till att ni kan bidra till stämningen denna historiska kväll på Rådhuskällaren Falun!

Följ DJ Honey på Facebook, Instagram och Mixcloud:
@dj.honey.vinyl45s
www.mixcloud.com/djhoneyvinyl45s/

Entré: 100 kr, cash eller swish (ej förköp)

OBS! Dörrarna öppnas inte förrän 21.00, men då drar vi igång festen direkt!

P.S.
Glöm inte att First Hotel Grand i Falun erbjuder en rabatt på 15% för alla Mish-Mash-gäster om du vill ha krypavstånd till en skön säng efter festen. Rabatten gäller på aktuella ”dagspriser”. Boka rum via deras webb www.firsthotels.se och ange bokningskoden FHCMISHGA för att ta del av Mish-Mash-priserna. Du kan också ringa direkt till hotellet och uppge MISH-MASH CLUB GÄST. Telefonnummer till bokningen är 023-79 48 81. Du kan även maila din bokning till grand.falun@firsthotels.se
D.S.