Centrala Stadsrum

Evenemang

Det här händer i Falun
05
Dec

Weeping Willows – Songs of Winter

05 Dec 2024 18.00 Magasinet

Weeping Willows, ett av Sveriges mest älskade band, beger sig ut på julturné och den 5 december kommer de till Magasinet för att sprida julstämning.

Under julturnén ”Songs of Winter” bjuder Weeping Willows på en blandning av älskade jullåtar och deras egna klassiska hits – ackompanjerade av stråk, blås och keyboard. Det blir garanterat en magisk julstämning som du inte vill missa. 

”I år har vi i Weeping Willows tagit det väldigt lugnt. Därför ska det bli rejält roligt att komma ut och spela igen i december. Vi blandar låtar från våra populära julskivor med låtar från vår övriga repertoar. Detta blir våra enda spelningar i år förutom vår årliga konsert i Dalhalla,” hälsar Magnus Carlson.

Weeping Willows förstärks av Sara Edin på fiol, Goran Kajfeš på trumpet, Per ”Ruskträsk” Johansson på saxofon/flöjt, Carolina Wallin Perez på klaviatur/kör och Anders Kappelin på bas.

Börja kvällen kl 18 med god mat och dryck!
Meny: Julinspirerad tvårättersmeny. Vegetariskt alternativ finns. Pris 345 kronor.

Förmånligt hotellerbjudande!
Plussa på med hotellboende på mysiga Clarion Collection Hotel Bergmästaren som ligger på 5 min promenadavstånd från Magasinet. Dubbelrum 1 360 kr, enkelrum 1255 kr. I priset ingår frukost, eftermiddagsfika och kvällsmat. Boka på cc.bergmastaren@choice.se eller 023-70 17 00 och ange ”Weeping Willows” för att få det rabatterade priset. Se hotellet här!

Köp biljett här 695 kr